© Bm Hus 2019
HEM VÅRA HUS OM BM HUS KONTAKTA OSS

OM BM HUS

TRYGGT OCH ENKELT

BM Hus är ett familjeägt företag som verkat över 30 år. Vårt hustillverkningsföretag ligger beläget i det natursköna Hällingsjö, med närhet till flera större orter som Borås, Göteborg och Jönköping. Vi har en lång tradition av att tillverka i egen fabrik. Detta sker i en torr och varm miljö, så att våra produkter ska hålla en så god standard som möjligt. Vd och grundare är Bertil Nilsson.

Kvalité, prisvärdhet och

energieffektivahus

Vi säljer kvalitativa, energieffektiva hus till ett förmånligt pris . En hörnsten till  energieffektiva hus är husets stommar och våra husstommar håller en mycket hög nivå! Vi har tagit fram flera varianter av tjocka ytterväggar till våra kunder. Dessa är följande; 220+45 stomme standardkvalité 315+45 stomme samt passivhus och ekologiska hus. Vi tillverkar även fritidshus, garage, friggebodar, takstolar och andra tillbyggnader, som alltid med fokus på kvalité och prisvärdhet.

Vi hjälper dig till ditt drömboende

BM Hus mål är nöjda kunder och vi har genom åren hjälpt många familjer att få sitt drömboende. Vi finns med genom hela processen och i egenskap av att vara ett mindre företag kan du vara säker på att vi är

                                Vi är kvalitetssäkrade

måna om dig som kund och ger dig bästa tänkbara service. Vill du förlänga ditt hus? Höja taket? Eller lägga till ett burspråk? Ändringarna är inga problem för oss och du behöver inte oroa dig för omotiverat stora prishöjningar! Vi på BM Hus är stolta över att kunna säga att vi har en stor bredd på vårt hussortiment och inget hus av de vi har levererat är det andra likt! Kontakta gärna en av våra säljare för mer information om du går i byggtankar eller är i behov av en god samarbetspartner. Vi levererar till hela Sverige, Norden och vissa länder i Europa. Välkommen önskar vi på BM Hus!
SP märkning SP märkning 2 Ubereinstimmungs Zertifizirungsberec OM BM HUS