I natursköna Sätila har vi nu två tomter på Björlandavägen 11 till salu med möjlighet att bygga ditt BM Hus. Tomterna ligger i en lugn och vacker ängmiljö med alla bekvämligheter inom räckhåll.  Centrala Sätila ligger inom 1 km och här finns förskolor, skola till årskurs 9, bussförbindelse till Göteborg, vårdcentral, mataffär mm. Fina sjön Lygnern är bara 1,5 km bort.

På en av tomterna planerar vi att bygga vår husmodell Carla 2. Det finns dock fortfarande möjlighet för dig att välja någon annan av våra husmodeller förutsatt att huset passar in i kommunens önskade stil på området Hede. Du kan även välja ett arkitekttitat hus. Alla dessa valmöjligheter finns fram till och med beviljat bygglov.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 0301-402 00

E-post: info@bmhus.se

Fasadbild på Villa Carla 1 1/2 plan gavelsida och långsida

Carla är en 1 ½-plans villa med gott om valmöjligheter för hur du vill disponera ytan på markplan.

Carla 2: 1 ½-planshus med oinredd övervåning

Carla 2 med oinredd övervåning är ett hus där du där du får plats med det mesta på 113 kvm samtidigt som du har möjlighet att inreda övervåningen och få totalt 163 kvm.

Carla 2 är utformad för att passa olika familjekonstellationer och behov. Huset passar utmärkt för en familj som vill börja med ett mindre boende och en lägre investering men ändå ha en enkel och prisvärd möjlighet att utöka sin boyta längre fram i tiden.

Carla 2 har en öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum. Det ä ren härlig rymd tack vare den höga takhöjden. Entréplanet är perfekt för social samvaro samtidigt som du har privat del med sovrum och badrum. När du väljer att inreda övervåningen kan du få upp till 7 rum med kök.

Klicka på bilderna i galleriet för att visa dem i större format. Du kan också öppna pdf-en på knappen.

Villa Kristin 2 plan fasadbild entré

Det här är villan vi kallar Kristin. En rymlig tvåplansvilla med härliga och generösa utrymmen.

Fasadbild på Villa Carla 1 1/2 plan gavelsida och långsida

Carla är en 1 ½-plans villa med gott om valmöjligheter för hur du vill disponera ytan på markplan.