Eje Marberg bygger hus med utsikt över Göta Älv

Med en vidunderlig utsikt över Göta Älv bygger Eje Marberg ett väldigt spännande och storslaget hus. BM Hus AB levererar 400 kvadratmeter tak!

Passivhus i Slovakien

Detta är ett speciellt hus vi byggde åt kund i Slovakien. Där finns andra byggbestämmelser att ta hänsyn till än vad vi är vana vid i Sverige.

Vi har haft glädjen att delta i många spännande projekt genom åren. Några saker som vi är stolta över är till exempel att vi fick uppdrag att bygga “Glader” åt arkitektgruppen Snövit, och det ekologiska passivhuset i Slovakien.

Annat vi kan hjälpa dig med är till exempel om du vill ha en fin veranda tillbyggt till ditt befintliga hus, eller kompletterande burspråk.

Vill du prata om hur vi kan hjälpa dig i ditt speciella projekt? Du hittar våra uppgifter på kontaktsidan, och kan också fylla i namn och telefonnummer här så tar vi kontakt med dig!

Bygga i Sverige - eller utomlands?

Vår husfabrik är belägen i Hällingsjö strax utanför Göteborg i västra Sverige, men vi kan bygga och leverera hus till hela Europa. Det röda huset ovan ligger i Holland!

Kompletterande detaljer

Du kan även få hjälp med detaljer på befintligt hus, oavsett ursprunglig husleverantör. Här anlitades vi för att bygga en veranda.

Ta en titt på några andra hus vi byggt

Vill du ha hjälp med något speciellt?

Ring oss på 0301-420 00 eller fyll i dina uppgifter här intill så kontaktar vi dig!